hľadať

Profily osobností



viac osobností 
Zaujalo nás








viac  
Užitočné linky

 

  • GISPORTÁL
    (geografický informačný systém, mapa mesta, územný plán)
  • Územné plány
    (výkres priestorového usporiadania a funkčného využívania územia)
  • Vlaky
    (vyhľadávanie vlakového spojenia, online poloha a meškanie vlakov, nákup lístkov cez internet, lanovky)
  • Medzimestské autobusy
    (cestovné poriadky, nákup lístkov cez internet, autobusy do Európy)

Počasie dnes

Teplota: 26°C
Vietor: 0m/s
Smer vetra: BEZV


nie sú údaje

Polícia:
158, 112
Hasičský a záchranný zbor:
150, 112
Zdravotná záchranná služba:
112, 155, 037/7 833 005, 0918 888 653 
LINKA NÁDEJE:
048/ 414 67 77
MESTSKÁ POLÍCIA:
048/ 414 25 53, 159
Poradňa HIV / AIDS:
048/415 42 26

Steak House - naj steaky v Bystrici

dátum pridania: 28.11.16-13:39

KVALITA MÄSA JE ZÁKLAD
Steak House je domovom pre každého správneho gurmána. Spájame staroveký pôvab s modernou gastronomickou kuchyňou, ktorý vytvára neformálnu a uvoľnenú atmosféru pre zážitok chuti a jedla.

Najlepšie jedlá od nášho šéfkuchára

 
Našou prioritou sú kvalitné suroviny z lokálnych fariem, ktoré vyberá denne osobne náš šéfkuchár. Každý deň pre Vás z čerstvých surovín pripravujeme obedové menu. Vjedálnom lístku si najdete chutný pokrm na ranajky , obed aj večeru radi Vám pripravíme akékoľvej jedlo podľa želania, alebo si vyberte úžasné jedlá z našej špeciálnej ponuky. Neváhajte kontaktovať náš personál. V ponuke Á LA CART si môžete vybrat hlavné jedlo zo všetkých druhov mäsa ako aj predjedál a polievok.Úžasné čerstvé zeleninové šaláty aj cestoviny ponúkajú možnosti ulahodiť každému.


ARGENTÍNSKE STEAKY

  
Naše steaky pripravujeme z kvalitného argentínskeho, dobre odležaného mäsa.

FILET STEAK
Naše steaky pripravujeme z kvalitného argentínskeho, dobre odležaného mäsa.
Plátok steaku z hovädzej sviečkovej. Je chudý a jemný.
T-BONESTEAK
Časť pri kosti je milovníkmi označovaný ako najlepší kus mäsa vôbec.
FLANKSTEAK
Menej šťavnatý ako steaky z rebier alebo chrbta je steak zo spodnej časti zvieraťa.
RUMP STEAK
Steak zo zadného mäsa, chudý, ale nie tak jemný a krehký.
RIB EYESTEAK
Je prerastený tukom, takže býva označovaný za najšťavnatejší steak. Práve tuk dáva tomuto steaku typickú chuť.

 

Gurmánsky zážitok v príjemnom prostredí

 
Naše priestory ponúkajú širokú škálu možnosí pre Vaše potreby. Na oslavy, recepcie alebo svadby je vám k dispozícii :

  • Staroveká pivnica
  • Salónik
  • Terasa v pasáži
  • Letná terasa

 

Tešíme sa na Vašu návštevu a prajeme dobrú chuť a pekný deň. Team STEAK HOUSE.

Otváracie hodiny:
Pondelok - Piatok: 7:30 - 22:00
Sobota - Nedeľa: 8:00 – 22:00

Nám. Štefana Moysesa 2
Banská Bystrica, 974 01
Telefón: 048/412 30 91
www.steakhouse-bb.sk

Nájdete nás na Facebooku:

 




 poslať článok mailom  vytlačiť článok



Chcete dostávať vždy aktuálne informacie z nášho mesta?
Prihláste sa na odber noviniek!